Supervision

Målet med et supervisionsforløb er at personalet reflekterer over og bearbejder holdninger og arbejdsgange og føler sig bedre rustet i det daglige arbejde ud fra konkrete ændringer og forbedringer.

Supervision af personale sker enten i grupper eller enkeltvis som oftest på arbejdspladsen, som kan være et bosted, et beskæftigelses- eller værested, skole, daginstitution eller fritidsordning. Temaer kan fx være feedback på den pædagogiske stil, implementering af ny viden og pædagogiske virkemidler, samarbejdet i gruppen eller ambulance-tjeneste.

Når et supervisionsforløb bliver etableret holder vi et indledende møde, hvor medarbejdergruppen mødes med konsulenten, og hvor der bliver lavet en gennemgang af kritiske punkter og foretrukne arbejdsformer.

Inden første supervisionstime har konsulenten besøgt og observeret brugergruppen eller den enkelte person, for at danne et personligt indtryk af hvilke personer, der tales om.

Aktuelt

HyPer - Tredive linjer hver dag

På eget forlag er historien om HyPer nu udkommet. Køb bogen og læs en usædvanlig varm historie om en hyperaktiv dreng og hans verden. Historien om HyPer er oversat fra norsk af Kim Køppen.
Bogen kan købes i enhver bog web shop - eller den kan bestilles her. Prisen er 150 kr + forsendelse (30 kr indenfor Danmark)